Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog prekršaja

Dvojica Slovenaca u Poreču nudila po 50 eura mita policajcima

policija
Anto Magzan/Pixsell
02.05.2013.
u 20:23

Prilikom prijevoza u policijskom vozilu, oba mladića dvojici policijskih službenika nudila su po 50 eura da im oproste prometni prekršaj i krađu prometne signalizacije koju su otuđili na području Pule.

Dvojica slovenskih 20-godišnjaka pokušala su u Poreču podmititi policijske službenike, priopćila je PU Istarska.

Policajci su u utorak oko 2.35 sati u Poreču uočili Passat slovenskih nacionalnih oznaka kako se kreće kružnim tokom. Kad ih je ugledao, mladić je vozilom skrenuo u zabranjenom smjeru te se nastavio kretati. Nakon što su ga policajci zaustavili, utvrđeno je da je mladić vozio pod utjecajem alkohola, a pregledom automobila uočena je prometna signalizacija za koju se posumnjalo da je ukradena. Vozač i suvozač zatim su pozvani u policijsku postaju.

Prilikom prijevoza u policijskom vozilu, oba mladića dvojici policijskih službenika nudila su po 50 eura da im oproste prometni prekršaj i krađu prometne signalizacije koju su otuđili na području Pule.

Zbog kaznenog djela davanja mita, protiv obojice je USKOK-u podnijeta kaznena prijava. Kriminalističko istraživanje vezano za kazneno djelo krađe nastavlja se.

>>Bankar primio mito pa pokušao pregaziti policajce!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije